Trei unități de învățământ din Botoșani fac angajări. Ce posturi au scos la concurs!

Trei unități de învățământ din județul Botoșani fac angajări. Este vorba de Liceul Tehnologic „Petru Rareș” Botoșani, care a scos la concurs un post de bibliotecar pe durată determinată.

Condiţii specifice de participare la concurs: studii superioare absolvite cu examen de diplomă a unei instituții de învățământ, secția biblioteconomie sau a altor instituții de învățământ ai căror absolvenți au studiat în timpul școlarizării disciplinele de profil din domeniul biblioteconomiei; studii postliceale sau liceale cu diplomă în domeniu/absolvirea cu examen de diplomă a unei instituții de învățământ, secția biblioteconomie sau a unor instituții de învățământ ai căror absolvenți au studiat în timpul școlarizării disciplinele de profil din domeniul biblioteconomiei; studii superioare, postliceale sau liceale cu diplomă care au urmat un curs de inițiere în domeniul biblioteconomiei.

Proba scrisă are loc în data de 02 octombrie 2023 iar interviul în data de 03 octombrie 2023, ora 10.00, la sediul instituției. Data limită până la care candidaţii vor depune actele pentru dosarul de concurs este 29.09.2023.

Școala Profesională Specială ”Ion Pillat” Dorohoi  a scos la concurs un post de supraveghetor de noapte, pe perioadă determinată. Se cer studii de specialitate: studii medii (liceu cu diploma de bacalaureat). Dosarele se depun până pe 22 septembrie iar proba scisă are loc pe 28 septembrie.

Școala Gimnazială nr.17 Botoșani organizează concurs pentru un post de îngrijitor și un post de paznic. Se cer studii medii sau generale. Depunerea dosarelor de concurs: până la data de marți 19.09.2023 inclusiv. Proba scrisă, practică și interviu = marți 26.09.2023.
– Proba interviu: marți 26.09.2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *