FOTO Diplome de mulțumire pentru pompierii botoșăneni cu misiuni în Grecia și Republica Moldova. Vezi lista acestora!

Pompierii botoșăneni care au avut anul acesta misiuni în Grecia și Republica Moldova au fost recompensați cu Diplome de mulțumire din partea conducerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, de Ziua Pompierilor.

Diplome de mulțumire au primit pompierii :
▪️plutonier adjutant șef Dumitraș Dumitru
▪️plutonier adjutant Adrian Dascălu
▪️plutonier adjutant Alin Constantin Cîmpeanu
▪️plutonier adjutant Olivian Adi Broscăuțanu
▪️plutonier adjutant șef Cristian Luncașu
▪️sergent major Răzvan Alexandru Teodorescu .

Totodată, sergent major Iulian Pânzariu a primit diplomă de apreciere pentru suportul emoțional oferit unui copil de 10 ani, victimă a unui accident rutier, pe tot timpul cât a fost internat în spital.

La ceas aniversar, alți șase pompieri din cadrul ISU Botoșani, ofițeri și subofițeri, care s-au evidenţiat prin modul exemplar de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu, au fost înaintați în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim. Ofițerii și subofițerii au fost avansați în gradele de:
De asemenea, pentru modul de implicare în gestionarea situațiilor de urgență în anul 2023, cu prilejul Zilei Pompierilor din România, cu sprijinul Consiliul Județean Botoșani, au fost recompensați cu premii în bani 41 de pompieri voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență, iar 37 au primit diplome de mulțumire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *