Noul ”pariu” al lui Valeriu Iftime la FC Botoșani. Și-a luat atacant croat, care a impresionat prin două goluri la debut.

FC Botoșani își menține tradiția din ultimii ani și propune un nou nou nume în fotbalul românesc.

Valeriu Iftime, patronul grupării din Moldova, a fost de acord cu aducerea unui atacant croat, care a impresionat de la debut. De curând, omul de afaceri l-a convins și pe Romario Benzar să se alăture proiectului.

Ilicic, noul atacant al celor de la Botoșani

Miroslav Ilicic (25 de ani) este noul atacant al celor de la Botoșani, potrivit surselor PlaySport. Deși va fi prezentat oficial abia mâine, marți, 12 septembrie, Ilicic a impresionat azi în amicalul pe care noua sa echipă l-a disputat cu Șomuz Fălticeni, scor 6-1.

”FC Botoșani a disputat, astăzi, o partidă de verificare împotriva echipei din Liga a III-a Șomuz Fălticeni, câștigată de băieții noștri cu scorul de 6-1.

Virgile Pinson și Miroslav Iličić, proaspăt sosit pe „Municipal”, au marcat câte o „dublă”, în timp ce Gabriel David și Jaly Mouaddib au completat lista marcatorilor botoșăneni”, au anunțat cei de la Botoșani pe social media.

Ilicic a semnat deja contractul cu FC Botoșani, iar cei de acolo speră ca noul vârf de atac al grupării lui Dan Alexa să facă senzație și în Superliga.

În altă ordine de idei, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a declarat că se confruntă cu probleme foarte mari la club și a demarat o anchetă internă menită să îi identifice pe vinovați.

Lotul celor de FC Botoșani prezintă numeroase probleme. Patru fotbaliști s-au accidentat grav, cu fractură și ruptură de ligamente, iar Valeriu Iftime este foarte supărat de această situație și a demarat o anchetă internă pentru a identifica motivele.

Din perspectivă conducătorului molodovenilor, suspectul principal pentru problemele actuale este preparatorul fizic, despre care a declarat că va fi făcut „rachetă”, în cazul în care va fi găsit vinovat.

Mailat, Petro, Sadiku sunt au fost operați, în timp Țigănașu are fractură, iar pe lista fotbaliștilor indisponibili se adaugă acum și Andrei Dragu (fractura de radius la antebrațul mâinii stângi) și Sekou Camara (ruptură de ligamente).

Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, a discutat despre numărul mare de jucători accidentați și a menționat că se vor identifica vinovații pentru situația total neplăcută din cadrul lotului.

„Sunt foarte supărat, nu supărat. E unic în fotbal ce mi se întâmplă acum la Botosani. Nu am avut în viața mea la echipă atâția jucători accidentați. Am patru cu ligamente, dar și pe alții. Simt că înnebunesc. Acum eu sunt în străinătate, dar vă spun sincer că mi-am sunat președintele și am zis să se demareze o anchetă internă, iar când vin în țară vreau să primesc de la oamenii mei explicații concrete a”, spus Valeriu Iftime, pentru ProSport, potrivit Playsport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *