FOTO & VIDEO Două eleve de liceu din Botoșani s-au păruit și și-au împărțit pumni chiar în prima zi de școală. Poliția s-a sesizat din oficiu

Bătaie în toată regula între două eleve de liceu din Botoșani chiar în prima zi de școală. Cele două s-au întâlnit în fața unui bar de pe strada Cuza Vodă și au început să se ia de păr.

Din câte se pare, disensiunile au pornit de la un băiat, în altercație intervenind și o a treia față. Bătaia dintre cele două a fost filmată, iar polițiștii s-au sesizat din oficiu în acest caz.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Urmează să stabilim identitatea persoanelor implicate și, ulterior, in functie de rezultatele verificărilor, vor fi dispuse măsuri legale”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

One thought on “FOTO & VIDEO Două eleve de liceu din Botoșani s-au păruit și și-au împărțit pumni chiar în prima zi de școală. Poliția s-a sesizat din oficiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *