„Pași spre viitor”, la a doua ediție, la Botoșani

In data 17 septembrie (duminică) la ora 17:00 va avea loc a II-a ediție a proiectului ,, Pași spre viitor” realizat de voluntarii de la Parhoia Sfintii Apostoli Petru si Pavel 2 Botosani, preot coordonator fiind Ulman Mihail.

Proiectul este unul caritabil ce are la baza strângerea de fonduri pentru copii defavorizați din satele  Botosaniului, care nu își permit începerea anului școlar în condiții normale, prevenind astfel abandonul școlar.

Anul acesta activitatea va începe cu o conferință, ,,Cum pot fi un creștin liber?”, susținută de Părintele  Exarh  Arhim. Ioan Harpa, starețul Mănăstirii Popăuți. Apoi spre final va avea loc concertul caritabil realizat de Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, ,,Ioan Iacob Hozevitul” (dirijor Gabriel Corolea).

 

„Dorim sa invitam toți botoșănenii sa ne fie alături la acest program de ajutorare pe care îl derulam deja de doi ani. Anul acesta evenimentul a luat mai mare amploare , fiind adăugată și conferința ținută de către Arhim. Ioan Harpa, pe o tema ce va atrage cât mai multa lume.  Ne dorim sa ajutam prin acest eveniment câți mai mulți copii defavorizați pentru a scade rata abandonului școlar, astfel ca va invitam sa ne fiți alaturi” a spus Lionte Andrei, voluntar în cadrul proiectului.

 

Tot evenimentul se va desfășura în Sala de Festivități a Bisericii ,,Vovidenia”( preot paroh Apostoaie Partenie)  din Botoșani, cu binecuvântarea IPS Teofan și Pr. Protoiereu Petru Fercal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *