FOTO Festivități de deschidere a noului an școlar cu mii de elevi și părinți, la Botoșani

Peste 60.000 de elevi din județul Botoșani s-au întors, luni, pe băncile școlii. Anul acesta, toate unitățile de învățământ din județul Botoșani au organizat festivități de deschidere a noului an școlar, cu participarea autorităților și părinților.

La Colegiul Național ”Mihai Eminescu” din municipiul Botoşani a fost prezent prefectul județului, Sorin Cornilă, deputatul Costel Șoptică, șeful Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Bogdan Suruciuc. Președintele Consiliului Județean Botoşani, Doina Federovici, a participat la deschiderea de an școlar de la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga din municipiul Botoșani.

În toate unitățile de învățământ din judeţ s-au oficiat slujbe oficiate de preoți din licalităţile respective.

Pe raza județului Botoșani funcționează în acest an școlar 468 unități de învățământ,  dintre care 138 de unități au personalitate juridică și 330 de structuri arondate acestora.

Potrivit unui raport al Inspectoratului Şcolar Judeţean, din totalul celor 138 de unităţi de învăţământ cu personalitate juridică existente în judeţ, 21 nu au autorizaţie sanitară de funcţionare emisă de Direcţia de Sănătate Publică, iar 19 autorizaţie de securitate la incendiu eliberată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

El este tânărul din Botoşani care conducea agresiv şi era într-o avansată stare de ebrierate. Poliţiştii au tras cu pistoalele asupra maşinii lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *