O primărie din Botoșani își modernizează drumurile prin Programul Național „Anghel Saligny”. Primarul a semnat contractul

O primărie din județul Botoșani asfaltează drumurile locale. Este vorba de Primăria din comuna Todireni, unde primarul  Petru Toma a semnat contractul privind investiția derulată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

Prin proiectul ”Reabilitarea drumurilor de interes local în comuna Todireni”, se vor asfalta 5,58 kilometri de drumuri din comuna Todireni.

Primul tronson cu care vom începe asfaltarea va fi cel spre satul Florești, iar termenul de execuție este de opt luni”, a precizat primarul Petru Toma.

O firmă din Botoşani va construi un parc fotovoltaic imens. Va costa peste 4 milioane de euro

One thought on “O primărie din Botoșani își modernizează drumurile prin Programul Național „Anghel Saligny”. Primarul a semnat contractul

  1. O reteta cunoscuta. Se face o licitatie la marimea comisioanelor oferite. Se alege un constructor inconstient care aduce piatra de Ripiceni. Se mai ia din grosimea straturilor din dozajul de bitum. La un an doi de la inaugurare drumurile incep sa se macine. Dam vina pe camioanele cu greutate depasita sau pe iernile grele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *