FOTO Maşină din Botoşani implicată într-un accident la Iaşi. Două persoane au fost rănite

Un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane a avut loc, vineri, pe drumul judeţean DJ 282C, care face legătura între Iaşi şi Botoşani, prin Prăjeni. Evenimentul s-a produs pe raza localităţiii Borşa, în el fiind implicate două autoturisme, dintre care unul înmatriculat în judeţul Botoşani. Maşina de Botoşani se deplasa regulamentar, fiind acroşată de o alta al cărei şofer a schimbat direcţia de mers fără să se asigure.

„La fața locului polițiștii au stabilit faptul că un șofer, in timp ce conducea un autovehicul in localitatea Borsa, pe fondul neasigurarii la schimbarea direcției de mers, a fost acroșat de o alta mașina condusă regulamentar. In urma impactului doua persoane au suferit leziuni fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Niciun conducător auto nu consumase băuturi alcoolice„, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Adina Ioana Ciobanu.

Una dintre victime este din maşina din Botoşani.

Potrivit oficialului Poliţiei din Iaşi, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

FOTO Accident provocat de o şoferiţă din Botoşani. A intrat într-un microbuz de persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *