FOTO Nicio zi fără reclamaţii la Spitalul Judeţean Botoşani. O femeie susţine că tatăl său a fost legat de pat, fără motiv

Nicio zi fără reclamaţii la Spitalul Judeţean Botoşani. O femeie susţine că tatăl său a fost legat de pat, fără niciun motiv, cu toate că în cursul zilei anterioare era bine. Mihaela Pricop a mers, vineri dimineaţă, în vizită la tatăl său în vârstă de 89 de ani, internat pe Secţia de nefrologie. L-a găsit într-o stare de confuzie, cu mâinile legat de pat şi cu medicamentele neluate.

„Am venit în vizită astăzi la tata. Am fost şi ieri. Astăzi când am venit, l-am găsit legat de pat. Cu tratamentul nedat. Mi-au zis doamnele de aici că nu a vrut să înghită decât o singură pastiluţă. Nu se poate aşa ceva. Eu când am venit, i l-am dat. L-a mine cum l-a luat? L-am găsit şi nu mai aveam cu cine să vorbesc. Ieri am vorbit cu el. Nu se mai poate ce e aici. E nenorocire la spital”, a afirmat fata bătrânului.

Femeia este contrariată de calitatea serviciilor medicale din Spitalul Județean de Urgență Botoșani şi a trimis imaginile la mass-media.

Conducerea unităţii medicale susţine că a deschis o anchetă administrativă în acest caz, pentru a vedea dacă sesizarea femeii se confirmă şi dacă cadrele medicale au procedat cum trebuie în cazul botoşăneanului. 

Cazul apare după ce în cursul zilei anterioare o femeie a depus plângere la Poliţie şi la Colegiul Medicilor împotriva cadrelor medicale de la acelaşi spital, care sunt acuzate că ar fi prescris un medicament greşit soţului ei, ceea ce a făcut ca botoşăneanul, diagnosticat cu afecţiuni renale cronice, să ajungă pe Secţia de anestezie şi terapie intensivă.

Cel mai grav caz înregistrat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati a fost cel al Alexandrei Ivanov, tânăra de 25 de ani care a murit pe 18 august a murit din cauza neglijenţei cadrelor medicale de la Maternitate.

Acuzații grave la adresa unor medici din Botoșani. „Soțul meu este pe ATI intubat și ventilat mecanic din cauza unor doctori incompetenți”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *