FOTO 44 de elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni au terminat stagiul de practică la IJJ Botoșani

Armand este unul din cei 44 de elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni, care au terminat astăzi cel de-al doilea stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, ultimul înainte de examenele de absolvire a școlii.

În vârstă de 21 de ani, Armand a jucat fotbal la echipele de juniori ale F.C. Botoșani în perioada 2017 – 2020, în timp ce urma cursurile Liceului cu Program Sportiv Botoșani.

La terminarea liceului, după examenul de bacalaureat, și-a dorit să lucreze tot într-o echipă, iar cea mai bună alegere pentru el a fost echipa Jandarmeriei Române, care consideră că i se potrivește cel mai bine, datorită disciplinei, seriozității și colegialității existente în domeniul militar. Pentru el și colegii săi urmează încă două luni de cursuri și examene, la finalul cărora vor primi repartiție într-una din unitățile de jandarmerie, în funcție de media obținută la absolvire”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

De luni, 11 septembrie, concomitent cu deschiderea noului an școlar, o altă serie de elevi jandarmi se va prezenta la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean, în vederea parcurgerii primului lor stagiu de practică sub tutela unor jandarmi cu experiență, de la care vor avea ce învăța, cu siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *