Fostul manager al Spitalului din Botoșani, demis după moartea Alexandrei, se întoarce pe o funcție de director

Călin Angel Iulian, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, demis după scandalul morții Alexandrei, tânăra de 25 de ani care a venit la maternitate cu dureri și sângerări și nu a fost îngrijită, a revenit pe un post de conducere.

Acesta s-a întors ca director executiv adjunct la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, post pe care-l ocupă din 2018 și din care s-a suspendat înainte de a fi numit manager la „Mavromati”.

Libertatea a vorbit cu Anca Apăvaloaie, directorul executiv al AJOFM Botoșani, care a confirmat că de pe 7 septembrie Iulian Angel Călin a făcut solicitarea ca suspendarea să se ridice și să revină la muncă.  Până la publicarea materialului, fostul manager al Spitalului Județean „Mavromati” nu a răspuns la solicitările publicației noastre pentru un punct de vedere.

Eliberat din funcție după doar o lună Consiliul Județean Botoșani a luat decizia eliberării din funcție a managerului Spitalului Județean „Mavromati” pe 23 august, la doar o lună după ce l-au numit pe acesta în funcție, deși nu avea nicio legătură cu domeniul, după cum a semnalat G4Media.

Acesta a fost lăcătuș mecanic, apoi a făcut un curs de contabilitate și a terminat facultatea de management la 41 de ani, notează publicația citată. Angel Iulian Călin a fost secretar de stat din partea PSD în Ministerul Antreprenoriatului și Turismului până la instalarea Cabinetului Ciolacu. În trecut, el a mai fost viceprimar PSD al orașului Săveni și director executiv adjunct al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. Din 1998 este încadrat la AJOFM Botoșani pe postul de consilier superior, iar din 2018 ocupă funcția de director executiv adjunct, mai scrie Libertatea.

Angel Călin a fost eliberat din funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani. Cine îi ia locul!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *