O stradă din municipiul Botoșani, de aproape 1,5 kilometri, a fost complet modernizată

O stradă din municipiul Botoșani, de aproape 1,5 kilometri, a fost complet reabilitată și modernizată. Este vorba de strada Pușkin, acolo unde șantierul va fi închis în cursul zilei de miercuri

Lucrările derulate pe tronsonul de aproximativ 1,1 km, cuprins între intersecțiile cu străzile Petru Rareș și Pod de Piatră, au inclus amenajarea trotuarelor și a covorului asfaltic pe partea carosabilă, cât și realizarea sistemului de colectare a apelor pluviale, transmite printr-un comunicat Primăria Botoșani.

Anul 2023 este anul asfaltărilor! Îmbunătățim calitatea vieții locuitorilor municipiului Botoșani dar și imaginea cartierului Pușkin. În plus, botoșănenii care locuiesc în cartierul Tulbureni dar și riveranii vor avea acces la o arteră modernizată”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Aceste lucrări au venit în completarea celor derulate anul trecut, pe primul tronson al străzii A. S. Pușkin, de 330 m, între intersecțiile cu str. Victoriei și Petru Rareș.

Circulația va fi închisă, sâmbătă, pe mai multe străzi din municipiul Botoșani

One thought on “O stradă din municipiul Botoșani, de aproape 1,5 kilometri, a fost complet modernizată

  1. Haideți și la Dorohoi. Aici sunt în lucru 800 m de stradă de un an și nu avem nici cea mai mică idee când va fi gata. Promisiunea primarului a fost că la sărbătorile de iarnă din 2022 va fi primul strat de asfalt turnat. Poate la sărbătorile din 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *