Șofer din Botoșani, reținut de polițiști. A urcat la volan fără permis și cu o alcoolemie uriașă

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, au emis, pe 5 septembrie, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru un bărbat de 53 de ani, din comuna Blândești, pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, ar fi condus autoturismul, proprietate personală, în condițiile în care acesta avea suspendat exercitarea acestui drept.

Totodată, fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, ulterior, botoşăneanul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție județean.

Tânărul care a ucis-o pe Maria cu peste 30 de lovituri de cuțit, cerere surpriză către judecătorii din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *