Accident pe un drum din județul Botoșani. Un șofer a intrat cu mașina în șanț

foto arhiva

Accident pe un drum din județul Botoșani provocat de un șofer băut. Marți,  5 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1  Botoșani, au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Brehuiești, comuna Vlădeni, s-a produs un accident de circulație, soldat cu victime.

În urma deplasării la fața locului, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 56 de ani, din comuna Vlădeni, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul comunal DC 58, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în impact cu șantul de scurgere a apei, aferent drumului public.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, șoferul autoturismului neavând nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată, fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, botoşăneanul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul care a ucis-o pe Maria cu peste 30 de lovituri de cuțit, cerere surpriză către judecătorii din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *