Accident provocat de un botoșănean mort de beat. A acroșat o bordură și s-a oprit într-un indicator

Foto: Aradon.ro

Un botoșănean mort de beat a provocat un accident rutier după ce a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-o bordură, apoi într-un indicator rutier. Evenimentul rutier a avut loc duminică, 3 septembrie, la ora 21:00.

Polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un bărbat de 45 de ani, din localitatea Darabani, județul Botoșani, care, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ciheiului din municipiul Oradea, în momentul în care a ajuns în sensul giratoriu de la intersecția cu strada Liszt Ferenc, ar fi acroșat o bordură a scuarului amplasat înaintea sensului giratoriu și indicatorul rutier cu semnificația „Ocolire prin dreapta”. Din fericire, nu au fost victime.

„În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 45 de ani, care conducea autoturismul, prezenta o concentrație alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor l-au reținut pe bărbatul de 45 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor”, a transmis, pentru bihoronline, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef, Alina Fărcuța.

Polițiștii rutieri bihoreni continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *