Reprezentanții Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, Inspectoratului de Jandarmi și Inspectoratului de Poliție Județean, convocați în ședință de prefect

Managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, medicul Monica Adăscăliței,  Cristian Boariu, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean și Ioan Aniței, șeful Inspectoratului de Poliție Județean au fost convocați marți, în ședință, de prefect.

Sorin Cornilă  le-a cerut reprezentanților celor trei instituții o colaborare mai eficientă și o îmbunătățire a intervențiilor comune.

Am convocat această ședință de analiză pentru a identifica împreună modalități de îmbunătățire a relațiilor de colaborare în beneficiul cetățenilor. Fiecare structură are procedurile sale interne, iar prin dialog reușim armonizarea intervențiilor, pentru a nu apărea inadvertențe. Ne dorim să evităm acele situații când lucrurile nu funcționează așa cum trebuie. Sunt convins că doamna manger Monica Adăscăliței, împreună cu echipa de conducere va reuși, prin experiența domniei sale, să realizeze schimbări în bine și va crește calitatea actului medical. Am încredere în doamna doctor Adăscăliței, așa cum am încredere și în doctorii care profesează în spitalele din Botoșani. Sunt convins că avem medici profesioniști, dedicați, cu empatie și care-și onorează profesia. ” a declarat Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani.

Deces din cauza COVID înregistrat în județul Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *