Școli din Botoșani cu WC-uri în curte. În câte unități de învățământ mai sunt astfel de toalete

toaleta la tara- WC la scoalaNumărul unităților de învățământ din județul Botoșani care au WC-uri în curte a scăzut considerabil față de anii precenți.

Bogdan Suruciuc, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, a declarat că la această dată sunt 20 de unități de învățământ în județ cu toalete în curte, dintr-un total de peste 470.

La nivel de județ avem 20 de locații cu toalete care nu sunt în corpul de clădire al unității de învățământ, așa numitele toalete în curte. Pentru majoritatea lor există linii de finanțare și sunt prinse pentru a fi reabilitate. Ele sunt igienizate, pot fi folosite, dar față de anii trecuți sunt în scădere mare. La nivel de județ să ai doar 20 de locații din peste 400 de locații...”, a declarat Bogdan Suruciuc.

Șeful IȘJ a declarat totodată că în urma verificărilor făcute în județ, toate școlile sunt pregătite pentru noul an școlar.

”Toate școlile sunt pregătite pentru noul an școlar iar acest lucru reiese și din controlul mix care a fost efectuat în luna augut”, a adăugat Suruciuc.

One thought on “Școli din Botoșani cu WC-uri în curte. În câte unități de învățământ mai sunt astfel de toalete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *