Un salon de înfrumusețare din Botoșani primește bani europeni pentru achiziția de echipamente

foto: ziarulprofit.ro

O firmă din Botoșani, care deține un salon de înfrumusețare, beneficiază bani europeni pentru achiziția de echipamente. Este vorba de societatea comercială Concept Bella SRL, care a atras fonduri europene prin finanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, pe axa „Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economie.

Valoarea proiectului este de 707.207,23 lei, din care finanțare nerambursabilă în sumă maximă de 543.938,37 lei, bani cu care vor fi cumpărate două echipamente, mai precis un echipament pentru regenerarea pielii, care conține software avansat cu sistem bio-feedback, sistem de diagnostic în timp real cu acces la memoria echipamentului, tehnologie cu microprocesor dual, precum și un echipament pentru proceduri noninvazive.

„Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă refacerea capacității de reziliență a solicitantului, prin ajutorul financiar nerambursabil acordat pentru realizarea de investiții necesare capacităților de prestare a serviciilor de întreținere corporală și pentru realizarea de investiții în modernizarea salonului”, se arată în proiect.

Concept Bella SRL, care este administrată de Elena Tocilă, a demarat deja procedura de achiziție publică a echipamentelor respective.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava introduce Spitalul Județean ”Mavromati” ca parte responsabilă civilmente în cazul Alexandra Ivanov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *