Un bărbat din Botoșani s-a ales cu dosar penal, după ce soția l-a reclamat la poliție că a urcat beat la volan

Un bărbat din Botoșani s-a ales cu dosar penal pentru că a condus beat. Șoferul a fost reclamat la 112 chiar de soția lui. În baza informațiilor, polițiștii l-au identificat în trafic pe șofer, l-au oprit și l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Bucovina Media.

Apelul la 112 a fost dat sâmbătă, în jurul orei 17:40. O femeie sesiza că soțul ei a urcat beat la volan. Cuplul se afla în vizită la socri, pe raza comunei Udești, când bărbatul a luat cheile mașinii înmatriculate în Italia și a plecat spre Suceava, oraș situat la 25 de kilometri distanță. În urma sesizării făcute de soția lui, bărbatul a fost identificat pe DJ 208A și a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliție. Șoferul a oprit și, în urma testării cu aparatul etilotest, a reieșit o alcoolemie de 1,28 mg/l în aerul expirat.

Ulterior, scrie sursa citată, bărbatul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean Suceava – Unitatea Primiri Urgenţe – unde i s-au prelevat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, informeaza Digi24 care citeaza Bucovina Media.

FOTO Botoșănean căutat de Poliție! A plecat în Germania, iar familia nu mai știe nimic de el de luni de zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *