Încă un pirat auto amendat de polițiștii botoșăneni. A rămas și fără plăcuțele de înmatriculare a mașinii

Un botoșănean care făcea piraterie auto a fost sancționat de polițiști. Duminică, 3 septembrie 2023,  polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi, au oprit pentru control, pe drumul european DE 58, un autoturism, condus de un bărbat de 59 de ani, din comuna Frumușica.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că botoșăneanul transporta trei persoane,  în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1.000 de lei, totodată fiind dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de persoane, în regim taxi. În aceeași zi, a mai fost prins un botoșănean făcând piraterie auto.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 21 de persoane și au fost controlate 17  autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale, în valoare de 10.870 de lei. Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și reținut în vederea suspendării, un permis de conducere.

Trist! Alexandrina a murit. De la o simplă răceală, tânăra ajunsese la un diagnostic care i-a curmat viața

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *