Ample acțiuni ale polițiștilor, duminică, la Botoșani, Dorohoi și Ștefănești. Zeci de amenzi au fost date

Ample acțiuni ale polițiștilor, duminică, la Botoșani, Dorohoi și Ștefănești. Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul rutier, și a faptelor antisociale.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 27 de persoane, au fost controlate 18 autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de  26.600 de lei.

Totodată pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni și Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranța publică.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 68 de persoane, au fost controlate 66 de autovehicule, au fost efectuate 23 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 38 sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.490 de lei.

Dintre acestea, 25 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, respectiv depășirea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării, 3 permise de conducere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranța publică.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 62 de persoane, au fost controlate 46 de autovehicule, au fost efectuate 15 testări etilotest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 24.350 de lei, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

FOTO Botoșănean căutat de Poliție! A plecat în Germania, iar familia nu mai știe nimic de el de luni de zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *