FCSB a cedat un jucător la FC Botoșani

Valeriu Iftime exultă după transferul făcut de la FCSB. Patronul de la FC Botoșani a oferit detalii despre mutarea făcută, în urma căreia Eduard Radaslavescu va ajunge la gruparea moldoveană, de la echipa finanțată de Gigi Becali.

La miezul nopții, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0, Gigi Becali și-a dat acceptul să cedeze un jucător la FC Botoșani.

Valeriu Iftime a confirmat informația că FC Botoșani este foarte aproape să îl împrumute de la FCSB pe Eduard Radaslavescu.

„Dan Alexa mai vrea un jucător U21 și există discuția pentru Radaslavescu, doar că mai sunt niște detalii pe care trebuie să le povestească domnul Gigi Becali.

(n.r. – are legătură cu numărul de meciuri?) Exact. Dar nu e vorba că îmi impune niște meciuri. Problema e că rup competiția. Juniorii mei, pe care îi am de la mine, rămân trei pe jumătate de post sau pe un sfert de post.

Și ăstuia (n.r. – Radaslavescu) dacă îi dai un număr de meciuri singur, lipsește și pentru el competiția. Eu vreau un under bun, care să îi pună pe ai mei în dificulate, să fie mai atenți, dar nici ăla care vine la mine să fie sigur că joacă, că n-am făcut nimic”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. 

Eduard Radaslavescu, 19 ani, jucător pentru care Gigi Becali a plătit 850.000 de euro în vara anului trecut, este foarte aproape de un împrumut la FC Botoșani. Este vorba despre un acord pentru un sezon, iar jucătorul trebuie să stabilească ultimele detalii ale contractului la formația din Moldova.

FCSB a cedat mai mulți jucători în această vară, iar banca la partida cu U Craiova banca nu arăta deloc ofertant. Totuși, Gigi Becali și staff-ul vicecampioanei au considerat că Radaslavescu nu este o variantă viabilă pentru acest sezon. Cristi Ganea și-a reziliat contractul cu Panathinaikos sâmbătă noapte, așa cum a anunțat FANATIK, și va semna cu FCSB. Devine o soluție la Radunovic.

Șansele ca jucătorul să prindă minutele pe care și le dorea erau foarte mici în acest sezon. Mai ales în condițiile în care, după eliminarea din Conference League, lupta se va duce doar pe două fronturi: SuperLiga și Cupa României.

Radaslavescu a jucat 21 de minute în partida din Ghencea cu U Craiova și nu a avut nicio realizare notabilă. Este al patrulea meci în care intră în acest sezon de SuperLiga. Dar a mai prins doar minutele de prelungire cu Poli Iași și Dinamo. Plus alte 21 de minute în înfrângerea cu UTA.

Eduard Radaslavescu vrea neapărat să joace mai mult, pentru a reveni la forma excelentă pe care o avea sub comanda lui Hagi

Cele 42 de minute jucate de Radaslavescu în ultimele două etape l-au convins pe Gigi Becali că jucătorul poate fi cedat fără ca lotul FCSB să aibă de pierdut. Astfel că a venit răspunsul pozitiv la propunerea lui Iftime la Botoșani.

Eduard Radaslavescu a cerut și el să fie lăsat să plece, în condițiile în care simte că are mare nevoie de minute pe teren pentru a reveni la forma excelentă pe care o arăta la Farul lui Hagi.

La rândul său, Becali simte că aceasta este singura variantă pentru a încerca să fructifice investiția de 850.000 de euro în jucător. Astfel că îl cedează la FC Botoșani în speranța că jucătorul va da randament și va fi o soluție bună pentru sezonul viitor la FCSB.

Cota lui Eduard Radaslavescu, în continuă prăbușire de la transferul la FCSB

Eduard Radaslavescu s-a transferat în urmă cu un an la FCSB și era la acel moment cel mai promițător tânăr jucător din SuperLiga. Prestațiile sale la Farul erau excelente, dovadă și suma achitată de Gigi Becali, una uriașă pentru un jucător de 18 ani la acea vreme.

Doar că ultimul sezon la FCSB a erodat serios cota lui Eduard Radaslavescu. Acesta a jucat foarte puțin, deși în primă fază părea o soluție chiar pentru titularizare. În prezent, cota jucătorului este de 550.000 de euro, conform Transfermarkt.de, scrie Fanatik

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *