Doliu în sănătate! S-a stins din viață un apreciat medic de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani

Un apreciat medic de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani s-a stins din viață la 73 de ani. Este vorba de medicul Ovidiu Ilea, care a activat pe Secția de Chirurgie a Spitalului Județean. Medicul a activat peste 40 de ani la unitatea spitalicească, inclusiv ca pensionar.

Colegii săi au numai cuvinte de apreciere la adresa medicului Ovidiu Ilea.

A fost un foarte bun chirurg, un profesionist, empatic, calm, apropiat de pacienți. Sincere condoleanțe familiei!”, a declarat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean.

”Îmi amintesc cu plăcere de medicul primar chirurg, Ovidiu Ilea, de la Secția de chirurgie generală . Era o fire bonomă, practica cu pasiune chirurgia, îi plăcea foarte mult să citească, se refugia în cărți. Rămâne în memoria lumii medicale botoșănene cât și a foștilor pacienți ca un bun specialist, un adevărat om. Transmitem sincere condoleanțe familiei”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judetean Botoșani. Dumnezeu să-l ierte!

FOTO Accident pe un drum din județul Botoșani produs de o șoferiță de 24 de ani. A ajuns cu mașina într-un lan de porumb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *