Proiect: Păcănelele vor fi eliminate din toate orașele

Cei care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor ar putea rămâne fără mașină, a declarat sâmbătă premierul Marcel Ciolacu, care a susținut că modificările legislative vor fi înaintate în primele două săptămâni ale actualei sesiuni parlamentare.

Ciolacu a spus că în primele două săptămâni ale actualei sesiuni parlamentare Guvernul va face propuneri care vizează modificări legislative privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri, propuneri care au fost prezentate, sâmbătă, în şedinţa PSD, de către fostul ministru a Justiţiei Robert Cazanciuc.

„Vor fi măsuri şi pentru cei care vor conduce sub influenţa alcoolului şi sub influenţa drogurilor, măsuri drastice şi propuneri venite de la colegi ca timp de cel puţin 10 ani să nu mai ai dreptul să deţii un permis de conducere când vei depistat de către Poliţie într-o astfel de situaţie şi chiar confiscarea autovehiculului pe care îl foloseşti în momentul infracţiunii”, a anunţat Marcel Ciolacu, potrivit hotnews.ro.

El a mai spus că există o propunere depusă la Camera Deputaţilor privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc, prin care „celebrele păcănele să fie eliminate din toate oraşele, aşa cum este peste tot în Europa”.

Proiectul anunțat de Ciolacu, care a vorbit despre prioritățile PSD în următoarea sesiune parlamentară, este unul mai vechi, care prevede închiderea tuturor operatorilor din acest segment aflați în interiorul localităților.

One thought on “Proiect: Păcănelele vor fi eliminate din toate orașele

  1. O alta propunere pentru Mr. Ciolacu: „rablele/tigaile/cazanele” care circula pe soselele din Romania vor fi eliminate din toate orasele, asa cum este peste tot in Europa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *