Mai multe localități din Botoșani nu au semnal TV și internet, din cauza ruperii rețelei de fibră optică

Mai multe localități din județul Botoșani nu au semnal TV și internet, din cauza ruperii rețelei de fibră optică. Avaria s-a fi produs în urma unor lucrări pe care un buldoexcavator le executa pe raza comunei Leorda. Utilajul ar fi agățat cu cupa rețeaua- magistrală de fibră optică, astfel încât șapte localități beneficiare de servicii de televiziune prin cablu și internet de la RDS & RCS ar fi rămas fără aceste utilități.

Avaria s-ar fi înregistrat pe un teren proprietate privată, iar proprietarul, nimeni altul decât primarul din Leorda, Ștefan Dulgheru, nu permite echipelor de intervenție ale operatorului de televiziune prin cablu și internet să intervină, astfel încât avaria nu poate fi remediată.

„Ei au intrat pe proprietăți, fără acord și fără autorizație de construcție. Au intrat și pe domeniul public, dar și pe proprietăți private. Acum, este vorba de o proprietate privată și nu le permite să intervină”, a spus primarul din Leorda.

Percheziții domiciliare la locuințele doctorițelor de la Maternitatea Botoșani, implicate în cazul Alexandra Ivanov. Medicul de gardă, audiat șase ore de procurori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *