Scandal făcut într-o stație peco din Botoșani de un șofer beat. A fost internat la Psihiatrie

foto arhiva

Un botoșănean, care a făcut scandal într-o stație peco și a avut un comportament recalcitrant cu polițiștii, a fost internat la Psihiatrie. S-a întâmplat vineri, 1 septembrie 2023, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au observat într-o stație peco, din comuna Gorbănești, un conducător auto care provoca scandal, adresând injurii unui alt participant la trafic.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui bărbat, de 38 de ani, din comuna Blândești.

Fiind testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1, 20 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, acesta avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată. În interacțiunea cu polițiștii și cadrele medicale, botoșăneanul a manifestat un comportament deviant și agresiv, motiv pentru care a fost condus la secția de psihiatrie, unde a rămas internat”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Percheziții domiciliare la locuințele doctorițelor de la Maternitatea Botoșani, implicate în cazul Alexandra Ivanov. Medicul de gardă, audiat șase ore de procurori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *