FOTO Stații de transport modernizate într-o comună din Botoșani. „Până la finalul anului vor fi stații de transport inteligente”

Administrația locală din comuna Mihai Eminescu a finalizat lucrările de construire și modernizare a stațiilor de transport din localitățile aferente comunei. Aceste conțin diferite imagini cu cele mai importante obiective din comună, promovând astfel locurile cu care oamenii din localitate se mândresc.

În plus, până la sfârșitul anului, aceste stații de transport vor avea platformă digitală cu acees wi-fi, iar cei care așteaptă în stațiile de transport vor avea și posibilitatea să-și încarce telefoanele.

„Modernizarea și redarea unui aspect cât mai plăcut comunei Mihai Eminescu este unul dintre scopurile noastre principale ca reprezentați ai comunității. Totodată va aduc la cunoștință că până la finalul anului, în fiecare sat vor fi amplasate stații de transport inteligente ( cu platforma digitala, acces wi-fi și posibiltate incarcare telefoane USB)”, a precizat primarul comunei, Verginel Gireadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *