O instituție publică din Botoșani, decorată de președintele Klaus Iohannis

O instituție publică din Botoșani a fost decorată, joi, cu prilejul Zilei Limbii Române, de președintele României, Klaus Iohannis. Este vorba de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu”, care a primit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofiţer, Categoria F, în semn de „apreciere pentru profesionalismul şi dăruirea generaţiilor de specialişti care, prin organizarea de programe şi manifestări cultural-educative şi ştiinţifice, au contribuit la promovarea valorilor limbii şi literaturii române în rândul publicului larg”.

„Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete de decorare cu prilejul Zilei Limbii Române. Astfel, în semn de apreciere pentru profesionalismul şi dăruirea generaţiilor de specialişti care, prin organizarea de programe şi manifestări cultural-educative şi ştiinţifice, au contribuit la promovarea valorilor limbii şi literaturii române în rândul publicului larg, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofiţer, Categoria A – „Literatura”, Muzeului Național al Literaturii Române.
Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Ofiţer, Categoria F – „Promovarea culturii”, Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Administrația Prezidențială.

Două dintre angajatele de la Maternitate, care erau de gardă în noaptea morții Alexandrei, contestă suspendarea din funcție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *