Rezultatele obținute de suplinitorii calificați și necalificați la concursul organizat de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani

Inspectoratul Școlar Județean a publicat rezultatele obținute de candidații înscriși la concursul județean pentru ocuparea posturilor vacante în învățământ. În competiție au intrat peste 130 de profesori calificaţi şi peste 120 de necalificaţi.

Cea mai mare notă la suplinitori calificați a fost 9, 50, fiind obținută de un candidat la agricultură- horticultură, iar cea mai mică 2,50 la limba și literatura română.  Vezi aici rezultatele suplinitori calificati!

La suplinitorii necalificați, cea mai mare notă a fost 9.50 la limba și literatura romănă și pedagogie preșcolară iar cea mai mică 2.30 fiind luată de un candidat la informatică. Vezi aici rezultatele necalificati!

Sedința de repartizare pe posturile rămase vacante în învățământul botoșănean este programată pentru astăzi, 31 august, Aula Colegiului Național ”A.T.Laurian”.

Două dintre angajatele de la Maternitate, care erau de gardă în noaptea morții Alexandrei, contestă suspendarea din funcție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *