Botoșăneni arși la buzunare după ce au sunat nejustificat la 112. Au fost date amenzi de 12.000 de lei

Polițiștii botoșăneni au organizat, marţi, șase acțiuni punctuale și au intervenit la  48 de evenimente, majoritatea sesizate prin apel la 112, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma activităților desfășurate au fost aplicate 217 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste  120.000  de lei și au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 19 permise de conducere, 5 dintre acestea fiind reținute pentru depășirea limitei legale de viteză și 3 pentru conducere sub influența alcoolului.

Dintre sancțiuni, cele mai multe au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, (viteză peste limită legală, consum de alcool, neportul centurii de siguranță, neacordare prioritate de trecere pietonilor care au acest drept), pentru nerespectarea normleor de conviețuire socială (adresare de injurii, provocare de scandal, tulburarea ordinii și liniștii publice).

Totodată, patru sancțiuni, în valoare de 12.000 de lei, au fost aplicate celor care au apelat nejustificat numărul de urgență 112, precizează IPJ Botoșani.

FOTO Camere video amplasate și pe ultimele două etaje ale Secției de Obstetrică și Ginecologie. Managerul Spitalului Județean Botoșani: Vom monitoriza activitatea pe culoar și activitatea personalului în salon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *