Au fost publicate rezultatele finale la bacalaureat, după finalizarea contestațiilor

bacalaureat-BotosaniAu fost publicate rezultatele finale la bacalaureat, după finalizarea contestațiilor, pe bacalaureat.edu.ro şi la avizierele centrelor de examen. Elevii trebuie să utilizeze codul de candidat pentru a afla ce notă au luat la Bacalaureat, iar mediile sunt anonimizate.

Vezi AICI rezultatele!

Elevii care au susținut Bacalaureatul trebuie să obțină cel puțin nota 5 la toate probele scrise pentru a promova examenul, iar media finală necesară pentru a promova examenul este cel puțin 6. Media generală de bacalaureat se calculează ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, din notele obţinute la respectivele probe.

Elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat se pot înscrie în sesiunile următoare. În cazul nepromovării, pot fi recunoscute în sesiunile următoare, la cerere, rezultatele la evaluările susţinute, respectiv rezultatele la probele scrise care au fost promovate cu cel puţin nota 5. Candidaţii au dreptul să susţină examenul de bacalaureat, fără taxă, de cel mult două ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *