Fondul de Garantare a Creditului Rural cere insolvența a doi agenți economici din Botoșani

Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN a cerut în instanță insolvența a doi agenți economici din județul Botoșani, care nu și-au achitat creditele contractate. Instituția financiară nebancară a solicitat Tribunalului Botoșani declanșarea procedurii de insolvență pentru Albu Cristina Întreprindere Familială, dar și pentru Pețenchea Victoria Întreprindere Individuală.

Acțiunile au fost depuse la instanță în cursul zilei de luni, iar judecătorii urmează să se pronunțe în câteva zile în acest dosar.

Fondul de Garantare a Creditului Rural – IFN SA are ca obiect de activitate asumarea de angajamente de garantare si emiterea de garantii, inclusiv pe seama fondurilor publice puse la dispozitie în principal de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, in scopul realizarii productiei agricole si piscicole de catre fermieri si procesatorii de produse agricole, a investitiilor in agricultura, acvacultura precum si implementarea proiectelor co-finantate din Programul National de Dezvoltare Rurala si Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *