Sebastian Dobrincu, tânărul din Botoșani ajuns milionar în Silicon Valley: ”Nu mă cred vreun geniu. Nu m-am complăcut niciodată în a fi mediocru

”Roboții cred că o să ne poată programa mai mult decât vacanțele… S-ar putea să ne programeze pe noi, dacă nu vor fi impuse limite”.

Sebastian Dobrincu, tânărul ajuns milionar în Silicon Valley, care pare că, la numai 25 ani, are totul: faimă, bani și succes, a fost invitatul Oanei Andoni la  podcastul ”Cafea cu visuri”.

Mereu aflat pe drumuri între America și România, Sebastian nu s-a decis care este locul pe care îl poate numi acasă.

Lucrează 16 ore din zi cu entuziasm, alături de Marius Moga, la un proiect unic în lume, care poate oferi darul de a cânta oricărui om.

Sebastian Dobrincu: „Cu două minute înregistrate din vocea ta, tu poți să asculți oricare piesă din lumea asta… cu vocea ta. Este o experiență magică.” 

Oana Andoni: „Deci devenim staruri peste noapte, cu toții.”

Sebastian a declarat că regretă faptul că presa l-a ridicat la rangul de exemplu și a înflorit mult povestea lui de viață.

Sebastian Dobrincu: „Nu mă cred vreun geniu… sunt un om normal, care s-a născut cu o capacitate intelectuală exact ca toți ceilalți, dar am muncit mai mult.”

Oana Andoni: „Ce ai avut în plus, atunci?”

Sebastian Dobrincu: „Am avut dorința de a avea o viață diferită… nu m-am complăcut niciodată în a fi mediocru.”

Pasionat de tehnologie, Sebastian este fascinat de Japonia.

Sebastian Dobrincu: „Dacă vrei să mergi într-un loc în care simți că ești pe alta planetă, mergi în Japonia… n-o să înțelegi nimic. Mie mi-a plăcut la nebunie.”

Oana Andoni: „Crezi că, în viitor, roboții ne vor programa vacanțele?”

Sebastian Dobrincu: „Roboții cred că o să ne poată programa mai mult decât vacanțele… s-ar putea să ne programeze pe noi, daca rata asta de dezvoltare nu are niște semne de întrebare… niste restricții, niște limite.”

Următoarea vacanță visează să și-o petreacă în Seychelles, alaturi de iubita lui, cântăreața Ioana Ignat.

Sebastian Dobrincu: „Toți prietenii mi-au spus că au fost acolo în luna de miere.”

Oana Andoni: „Ăsta-i și gândul tău?”

Sebastian Dobrincu: „...să vedem cum se leagă, că viața este imprevizibilă. Dar, chiar dacă n-o să fie în luna de miere, tot vrem să ajungem.”, potrivit ProTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *