FC Botoșani a renunțat pe ultima sută de metri la Nicolae Dică. Cu cine a bătut palma Iftime!

FC Botoșani a renunțat pe ultima sută de metri la Nicolae Dică, iar Valeriu Iftime l-a instalat pe Dan Alexa în funcția de antrenor, anunță Prosport.

Valeriu Iftime a ales să îl instaleze pe Dan Alexa în funcția de antrenor al lui FC Botoșani, cu toate că negocierile cu Nicolae Dică ajunseseră până aproape în punctul final. Cele două părți nu s-au înțeles, însă, iar patronul moldovenilor a ales în cele din urmă să meargă pe mâna tehnicianului care în sezonul trecuta  pregătit-o pe FC Brașov, în Liga 2.

Așa cum ProSport a anunțat încă de la jumătatea lunii august, Dan Alexa este varianta aleasă de Valeriu Iftime după debarcarea lui Marius Croitoru, a cărui demitere a venit după înfrângerea cu Dinamo, 0-1.

Nicolae Dică a făcut deplasarea la Botoșani pentru negocierile cu patronul clubului, dar totul a picat în ultimul moment. Valeriu Iftime și-a exprimat regretul vizavi de această situație, dar s-a declarat bucuros că în cele in urmă s-a înțeles cu cel poreclit „Chirurgul”. Dan Alexa va pleca de la Timișoara direct la Mioveni, unde va face joncțiunea cu echipa chiar înainte de meciul din Cupa României cu divizionara secundă.

Patronul moldovenilor spune că are încredere în noul său tehnician, care va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare.

„Este adevărat. Văd că veștile circulă repede, deși abia acum câteva minute am bătut palma cu Dan Alexa. Am avut o seară mai proastă, deoarece nu am ajuns la un acord cu Dică, am negociat aici la Botoșani cu el, dar am o dimineață foarte bună. Abia ce am închis negocierile cu Alexa, iar Dan Alexa este noul nostru antrenor. El este la Timișoara, dar vine mâine la Mioveni. Avem meci de Cupă, iar el o să stea pe bancă.

Îmi pare rău de situația cu Dică, mai ales că venise și în oraș, dar asta e viața. Nu ne-am mai înțeles chiar în ultimul moment. Așa că m-am repliat și am bătut palma în acestă dimineață cu Dan Alexa. Am mare încredere în acest tânăr antrenor”, a spus patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, pentru ProSport.

Încă un apartament din Botoșani scos la vânzare din cauza datoriilor la furnizorii de utilități

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *