Antrenor nou pentru FC Botoșani. Când intră în pâine tehnicianul în vârstă de 43 de ani

Nicolae Dică (43 de ani) a retrogradat anul trecut din primul eșalon cu CS Mioveni, iar în acest sezon a avut o experiență eșuată la FCU Craiova, malaxorul de antrenori, formație care nu a reușit să se înțeleagă duminică, în privința unor detalii contactuale, cu Marius Șumudică.

După un periplu pe la Orange Sport, unde e analist sportiv, piteșteanul s-a înțeles duminică dimineața cu Valeriu Iftime pentru a deveni noul antrenor de la FC Botoșani, formație care în șapte etape a strâns doar trei puncte și se află pe loc retrogradabil.

Echipa a fost condusă de Marius Croitoru și Mihai Ciobanu, iar în ultima rundă, sâmbătă seara, în Gruia, a fost învinsă, scor 1-3, de CFR Cluj, formația pregătită de Andrea Mandorlini.

Din informațiile Sport.ro, Valeriu Iftime se va întâlni luni dimineață cu Nicolae Dică pentru a parafa un contract până la finele acestui sezon. Obiectivul fostului decar din Ghencea îl constituie salvarea de la retrogradare.

Mihai Ciobanu, despre situația de la FC Botoșani

Mihai Ciobanu, omul de încredere al lui Iftime, a rămas pe banca tehnică a echipei din Moldova pentru meciul cu CFR. Ciobanu a explicat situația în care se află formația cu început dezastruos de sezon.

„Cu ușurință au înscris, poate chiar am făcut un cadou. Trăim acum o frustrare, la finalul jocului, dar și după aproape o repriză întreagă în care am evoluat în inferioritate numerică.

Sigur că ne îngrijorează. Am mai spus-o, începând cu finanțatorul și asociații dânsului, toți suntem îngrijorați. E echipa Botoșaniului. Trebuie să avem grijă să ținem echipa intactă în prima divizie.

Lucrul ăsta trebuie să-l reușim cu victorii. Sigur, vor veni și victoriile. Va veni și momentul în care noi ne vom bucura după un meci și vom vedea mai liniștiți situațiile din teren.

Acum suntem îngrijorați, încercăm fiecare detaliu să nu-l pierdem din vedere și vedem. Doamne ajută”, a spus Mihai Ciobanu după meci.

FC Botoșani e pe locul 15 din 16 echipe, cu trei puncte după șapte partide, potrivit sport.ro

Încă un apartament din Botoșani scos la vânzare din cauza datoriilor la furnizorii de utilități

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *