Colectă pentru „Visul Alexandrei”, o căsuță pentru cei trei copilași ai săi

O mână de oameni implicați au decis să construiască ceva bun pe valul de solidaritate din cazul Alexandrei Ivanov, mama a patru copii care a murit la Maternitatea Botoșani la nici 26 de ani împliniți. Ei au început o colectă care să ofere propria casă familiei rămase fără mamă. Campania se intitulează „Visul Alexandrei” și are ca obiectiv construirea unei case în valoare de 90.000 euro pentru familia numeroasă, scrie basilica.ro.

Sloganul acțiunii este „Eu sunt Alexandra!” – doar că, în acest caz, transformă protestul în ceva cu adevărat ziditor. După moartea tinerei mame au avut loc proteste, Justiția s-a sesizat, dar nimic din ceea ce se poate face în această direcție nu mai poate ajuta.

În schimb, donația fiecăruia dintre noi va ajuta concret familia și va exprima susținere morală. Astfel, vom arăta că ne pasă și vom evita sentimentul de vinovăție și regret că nu am știut cum să ne implicăm.

„Pentru visul acesta se fac deja demersuri pentru terenul pe care Alexandra l-a ales împreună cu soțul ei”, anunță organizatorii campaniei.

Toți cei care donează vor simți „mulțumirea că, dintr-un eveniment haotic, împreună, reușim să construim un monument al generozității tuturor, cu un impact real pentru rudele Alexandrei”, mai transmit organizatorii.

Nu putem suplini lipsa Alexandrei, dar, dacă ține de noi să îmbunătățim situația celor rămași în urmă, de ce să nu o facem?

Astfel, inima familiei, mama, va fi înlocuită de mai multe inimi care bat la unison pentru copiii rămași în urmă.

Donează

RON: RO52BTRLRONCRT0666984301
Titular: Ivanov Daniel Gabriel

REVOLUT & BT PAY: +40 (747) 459 949

Directorul Spitalului Județean Botoșani, despre medicii suspendați după moartea Alexandrei: Dacă atacă în instanță câștigă doamnele doctor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *