FOTO Emoționant! Povestea de dragoste dintre doi pompieri din Botoșani. „Iată că iubirea adevărată și cariera pot merge mână în mână”

Doi pompieri din Botoșani, care trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, sunt dați drept exemplu de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Ana Maria și Cezar s-au văzut prima dată în 2020, iar acum s-au căsătorit. Ea se pregătea să devină asistentă medicală. El, pompier. I-a apropiat dragostea pentru oameni. Puțin mai târziu, au început să viseze cu ochii deschiși… El, să și-o facă mireasă …. Ea, să-l urmeze în viață și în carieră….

„Avem prieteni comuni. Așa ne-am cunoscut. Frumusețea ei mi-a rămas întipărită în minte. Mi-am făcut curaj și am invitat-o în oraș. Treptat, am descoperit că este o fată ambițioasă, muncitoare și serioasă. Îmi amintesc că, fiind elev la Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă Boldești, îi povesteam mult despre cum mă pregătesc să devin salvator. Și ei i-a plăcut de mine, dar a prins drag și de uniformă, iar din ianuarie suntem și colegi”, a povestit Cezar.

După trei ani, au decis să facă următorul pas: căsătoria. Și pentru că îşi iubesc atât de mult profesia, în cea mai importantă zi din viața lor, amândoi au ales să îmbrace uniforma de serviciu.

„El este cel care m-a ambiționat, iar când am văzut că am avut cea mai mare notă și că voi intra în familia salvatorilor am fost cea mai fericită. Și, iată că iubirea adevărată și cariera pot merge mână în mână”, a spus Ana Maria, cu zâmbetul pe buze și sclipirea în ochi.
Ana Maria și Cezar și-au ales drept părinți spirituali doi oameni dragi, Marian și Anișoara, care au îmbrățișat cariera de jandarm. Și colegii care le-au fost alături, au ales să poarte uniforma de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *