FOTO Incendiu într-o localitate din Botoșani! Un bărbat a ajuns la spital

Un incendiu a avut loc într-o localitate din județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Copălău, a rămas fără acoperiș deasupra capului, în urma unui incendiu. S-a întâmplat sâmbătă dimineață. Când s-a produs evenimentul, proprietarul era în casă. Un vecin a observat fumul și l-a scos afară, după care a sunat la 112.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Aceștia au constatat că ardea întreaga locuință. Cadrele medicale au stabilit că bărbatul era intoxicat cu fum și l-au transptat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au intervenit aproape două ore pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de o țigară aprinsă lăsată lângă materiale combustibile, spun pompierii.

Povestea mănăstirii din Botoșani situată în inima naturii. Aici au făcut primii pași spre sfințenie Ilie Cleopa și Paisie Olaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *