Zeci de amenzi după o acțiune a polițiștilor botoșăneni în mai multe localități din județ

Polițiștii botoșăneni și-au continuat acțiunile de control în județ. Astfel, la data de 24 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au organizat o acțiune pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc și verificarea respectării normelor rutiere.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 46 de persoane, au fost controlate 10 de autovehicule și au fost efectuate 6 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 2.070 de lei.

Totodată pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni și Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla au organizat o acțiune pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenire a infracţiunilor stradale.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 45 de persoane, au fost controlate 33 autovehicule și au fost efectuate 15 testări alcootest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5000 de lei.

Dintre acestea, 6 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, respectiv depășirea regimului legal de viteză.

Și polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 38 de persoane, au fost controlate 36 de autovehicule și au fost efectuate 18 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 8705 de lei.

La data de 24 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul rutier.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 16 persoane, au fost controlate 13 autovehicule și au fost efectuate 6 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6525 de lei.

Totodată, pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute în vederea suspendării, 2 permise de conducere, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Șofer tras pe dreapta și amendat cu 5.000 lei de polițiștii botoșăneni

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *