Mama din Botoșani care și-a aruncat copiii de la etaj a recunoscut faptele. Noi detalii despre anchetă

Mama din județul Botoșani care și-a aruncat copii de la etajul I al Hotelului Tineret a recunoscut faptele atât în fața procurorilor, cât și a judecătorului care a emis, miercuri, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Lorela Babii, care este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie sub forma omorului şi violenţă în familie sub forma tentativei de omor, a ajuns în fața instanței în stare de șoc.

Tânăra de 23 de ani, care este conștientă de gravitatea faptelor sale, a refuzat să mai dea declarații în fața instanței de judecată, susținând că își menține declarațiile date în fața procurorului de caz.

De altfel, Lorela Babii a anunțat că nu va contesta măsura arestării preventive dispuse de Tribunalul Botoșani.

Mama a amenințat că se sinucide după nenorocire

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, la data de 20 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botosani au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi aruncat doi copii de la primul etaj al unui hotel, din municipiul Botoșani.

„Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, iar doi minori, de 2 și 3 ani, au fost preluați de ambulanță și transportați la o unitate spitalicească. Ulterior, unul dintre aceștia a decedat. Totodată, mama celor doi amenința că se aruncă de la același nivel, refuzând să coboare. A fost solicitată intervenția negociatorului poliției și a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar după aproximativ două ore de discuții, s-a reușit, prin distragerea atenției, imobilizarea femeii, de către pompierii care au avut acces de pe geamul camerei hotelului, în locul în care se afla aceasta”, precizează Nenișcu.

Bunica celor doi copilași, aruncați de mamă pe geam, face dezvăluiri despre nora sa. Ce s-a întâmplat în ziua fatidică

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *