Ample acțiuni ale polițiștilor la Botoșani, Dorohoi și Darabani. Zeci de amenzi au fost date

Ample acțiuni ale polițiștilor, pe 22 august, la Botoșani, Dorohoi și Darabani, Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni, au organizat o acțiune pentru creșterea vizibilității polițiștilor, prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul rutier, și prevenirea faptelor antisociale.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 224 de persoane și au fost controlate 185 de autovehicule, au fost efectuate 46 de testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 34 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 13.945 de lei.

Totodată pentru abaterile înregistrate la regimul rutier, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni și Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranța publică.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 75 de persoane și au fost controlate 69 de autovehicule, au fost efectuate 21 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9135 de lei.

Dintre acestea, 7 sancțiuni au fost aplicate pentru abateri la regimul rutier, respectiv depășirea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării, 2 permise de conducere.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 31 de persoane și au fost controlate 21 de autovehicule, au fost efectuate 5 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6755 de lei, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Ministrul Sănătății: Situația de la Botoșani m-a afectat foarte serios. Poate că ar trebui să lucrăm mai mult și la partea de empatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *