Ample acțiuni ale polițiștilor la Ștefănești, Darabani și Săveni

Ample acțiuni ale polițiștilor botoșăneni în weekend, în mai multe orașe din județul Botoșani. Duminică,  20 august 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor la regimul rutier, și prevenirea faptelor antisociale cu ocazia desfășurării Balului Gospodarilor.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 100 de persoane și au fost controlate 61 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 7.420 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 53 de persoane și au fost controlate 48 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 9230 de lei. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 2 permise de conducere.

Și polițiștii din cadrul Poliției orașului Săveni, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale și menținerea unui climat de ordine și siguranța publică.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 28 de persoane și au fost controlate 24 de autovehicule, au fost efectuate 20 de testări etilotest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 7075 de lei, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *