Anunț! Primăria Drăgușeni propune înființarea unui Centru de Colectare a deșeurilor prin Aport Voluntar

Comuna Drăgușeni, titular al proiectului „Înființarea unui Centru de Colectare a deșeurilor prin Aport Voluntar în comuna Drăgușeni, județul Botoșani”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără evaluarea impactului, de către Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Înființarea unui Centru de Colectare a deșeurilor prin Aport Voluntar în comuna Drăgușeni, județul Botoșani”, propus a fi realizat în localitatea Drăgușeni, comuna Drăgușeni, județul Botoșani.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani, din municipiul Botoșani, B-dul Mihai Eminescu, nr. 44, în zilele de luni- vineri, între orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmbt.anpm.ro.

Publicul Interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani.

VIDEO Nenorocire la Botoșani! Un copil a murit, iar altul este grav rănit după ce au fost aruncați pe geam de propria mamă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *