Incubatorul de lectură la Memorialul Ipotești

memorialul ipotestiE deja o tradiție, în fiecare vară, sosirea la Ipotești a Incubatorului de lectură. Tabăra, găzduită de Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, va avea loc între 30 august și 3 septembrie.

Vom lucra din nou la construirea unei familiarități autentice cu literatura română contemporană, poezie și proză, vom citi, dezbate, scrie și citi ce am scris, vom apela la clasici și vom descoperi mecanismele textului și ale limbajului. Va fi vorba despre exprimarea individuală, dar și despre o experiență colectivă, despre voci singulare și voci aduse împreună care se potențează una pe cealaltă. Va fi o experiență în care explorăm ce pot face cuvintele pentru literatură și ce poate face literatura pentru noi înșine. Încheiem vacanța de vară împreună, la Ipotești, cu Incubatorul de lectură și cu atelierele susținute de poeta Svetlana Cârstean”, transmite printr-un comunicat Memorialul Ipotești.

Incubatorul de lectură este destinat copiilor și tinerilor cu vârste între 11 și 18 ani. Înscrierea se face la adresa: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *