FOTO & VIDEO Momente istorice! Concertul spectaculos susținut de celebrul pianist Richard Clayderman a rămas în inimile botoșănenilor

Concertul spectaculos susținut de celebrul pianist Richard Clayderman la Botoșani, în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Instituțiilor de Cultură, a rămas în inimile tuturor celor prezenți la eveniment.

Într-o atmosferă elegantă, prețioasă, prezența acestuia pe scena amenajată în Centrul Istoric al Botoșaniului a fost îndelung apreciată. Cum era de așteptat, prestația artistului a fost una de nivel înalt, conform așteptărilor publicului. Spectacolul a fost prezentat de Dan Negru. Pe lângă cei care au avut parte de invitații, au fost nenumărate persoane care s-au îngrămădit pe lângă gardul pus de autorități pentru a putea asculta muzica marelui pianist, dar și pentru a-l vedea, chiar și pentru câteva secunde.

VIDEO AICI!

Alături de Richard Clayderman trebuie amintiți artiștii internaționali Baccara și Brio Sonores, dar și cei naționali Amadeus, Florin Estefan- Bariton – Opera Naționalã Românã Cluj-Napoca, Ana Maria Donose – sopranã – Opera Naționalã din Iaşi, Dimmas- Pop Opera Grup, Alexandru Ilie – Dirijor, Xenti Runceanu- Dirijor secund la trupa Amadeus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *