FOTO! Bunicuță sărbătorită la 101 ani. Este cel mai vârstnic beneficiar al sistemului de protecție din județul Botoșani

Cel mai vârstnic beneficiar al sistemului de protecție din județul Botoșani a fost sărbătorit joi, la Centrul de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Trușești.

Maria Orzoi a fost felicitată la împlinirea vârstei de 101 ani de președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, primarul comunei Trușești, Ailenei Petru-Grișa,  de  conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani, a Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Trușești și a Complexului de Servicii „Sf. Nicolae” Trușești.

Membrii Ansamblul Folcloric „Flori de Busuioc” Trușești și interpretul de muzică populară Marian Hatman au ținut să-i facă Mariei Orzoi și beneficiarilor de la Centrului de Îngrijire și Asistență pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Trușești o bucurie, prezentându-le un frumos program artistic.

Maria Orzoi s-a născut la Unțeni (Botoșani) și a învins vicisitudinile vieții. A trecut peste cel de-al Doilea Război Mondial, peste perioada comunistă și a fost cel mai vârstnic bolnav de Covid din Botoșani. A fost instituționalizată în sistemul de protecție gestionat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului în urmă cu 27 de ani”, a declarat Doina Federovici, președintele cJ Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *