Tragedie! O botoșăneancă a murit după ce s-a aruncat într-o fântână

Foto arhiva

O botoșăneancă a murit după ce s-a aruncat într-o fântână. Tragedia a avut loc joi dimineață, în orașul Săveni. Un localnic a mers să scoată apă din fântână și nu înțelegea de ce nu se scufundă găleata. Când s-a uitat mai bine a văzut trupul femeii de 76 de ani. Acesta a dat alarma, iar la fața locului au ajuns pompierii, cadrele medicale, dar și polițiștii.

Pompierii au scos trupul femeii din fântână, cadrele medicale constatând decesul acestea. Femeia locuia cu fiul său, un băiat cu probleme de sănătate.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Ei au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Botoșăneanul de pe paginile celor mai importante reviste din lume, care a devenit un țăran autentic: „Nu mai atârnați pe la terase, pe la restaurant, figuri și fițe, luați o bucată de pământ, cultivați-o ca să știți ce mâncați”

One thought on “Tragedie! O botoșăneancă a murit după ce s-a aruncat într-o fântână

  1. vinovat e statul român, pt că la azilele de bătrâni, le da 7000 lei de persoana, iar mie mi a zis la comisie,ca bătrânii bolnavi trebuie întreținuți de familie, mama mea fiind de gradul zero ,mi a dar gr doi,așa în flegma,și ma chinuiesc de zece ani,fără diagnostic corect și fără tratament adecvat. ultima dată mi a zis medicul că nu există niciun sedativ puternic,ca s-o adorm măcar o noapte cand ii prea agresivă ,dar la azile cu ce ii adoarme câte doua săptămâni? La psihiatrie toți bolnavii au același diagnostic și același tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *