Fotbalistul din Botoșani, care a dat numele unui stadion, a pus ghetele în cui. Va fi antrenor

Fotbalistul din Botoșani, care a dat numele unui stadion, a pus ghetele în cui. Este vorba despre Andrei Dumitraș, botoșăneanul din Pomârla care a jucat la echipe precum Ceahlaul, Steaua, FC Botoșani. Stadionul din Pomârla, care a costat peste 1.000.000 de lei, poartă numele său.

Fundaşul a debutat la 11 ani în Liga a IV-a, la FC Nord Star Pomârla, echipă pentru care a jucat şi tatăl său, care a murit pe când el avea doar 2 ani. Ulterior a trecut pe la Laminorul Roman, de unde s-a transferat, în 2010, la Ceahlăul. Dumitraş a jucat și la Steaua. Acum, el a pus ghetele în cui și vrea să devină antrenor. Licentiat ca preparator fizic, Dumitraș va fi noul antrenor secund al ACS FC Bacau, alături de Costel Enache, cel care l-a sfătuit să înceapă această etapă în carieră.

”Nu stiu daca eram pregatit de renunt la ghete si sa iau fluierul si cronometrul in mana, insa am facut acest lucru pentru tot ce mi s-a prezentat. A contat foarte mult ca domnul Costel Enache este acolo, un om pe care il respect foarte mult si este o oportunitate foarte buna de a intra pe acest drum. Nu a fost usor sa renunt la ghete, dar nu cred ca eram pregatit sa fac pasul acest decat cu domnul Costel Enache. Ma bucur ca am facut acest lucru si cred foarte mult in proiectul ACS FC Bacau. Sunt niste copii foarte interesanti si talentati. Cu experienta fotbalistica, incer sa ajut copiii de la academie sa se dezvolte cat mai frumos. Cred proiectul de la Bacau este unul dintre cele mai sanatoase din zona noastra”, a precizat, pentru topbt.ro, Andrei Dumitras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *