FOTO Medicul șef al unei secții de la Spitalul Județean Botoșani, agresat verbal de un aparținător: Am sunat la 112, la Poliție și am spus: fie mă bat cu el, fie veniți și îl luați

Medicul șef al Secției de Chirurgie Generală, Iulian Preda, a fost nevoit să ceară sprijinul oamenilor legii, după ce a fost agresat de aparținatorul unei paciente.

Medicul spune că bărbatul, care venise după mama sa de 87 de ani, care fusese internată la Chirurgie. l-a agresat verbal

A venit băiatul la mine și  spus că mă dă pe Facebook și pe WhatsApp. L-am invitat respectuos pe hol. Făcea așa multă agitație că celelalte paciente, doamne în vârstă, s-au speriat. L-am rugat să părăsească secția și a spus că Nu! (…). Am sunat la 112 la Poliție și am spus: fie mă bat cu el, fie veniți și îl luați . Se ajunsese în acel punct în care dialogul era inutil. (…) Când m-am întors era și încătușat și mi-a spus: uite ce ai făcut! Băieții l-au săltat”, a declarat medicul Iulian Preda, șeful Secției Chirurgie de la Spitalul Județean.

Cazurile de agresiune a personalului medical de către aparținatori și chiar pacienți sunt tot mai frecvente la Spitalul Județean Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *