FOTO & VIDEO! Se deschide Prime Burger la Botoșani! 9 tipuri de burger, cu opțiune pentru copii, vegani și vegetarieni

Dacă îți plac burgerii, trebuie să mergi neapărat la Prime Burger Botoșani! Doi tineri, cu școală de bucătari în Italia, vor deschide, miercuri, 16 august, în municipiul Botoșani, o locație unde se vor servi nu mai puțin de nouă tipuri de burger.

Plini de energie pozitivă, Liviu și Victor, pasionati și iubitori de mâncare bună, cu experienta prin bucătăriile din Italia, unde au facut si scoala de bucătari, au decis să se asocieze și să investească banii într-o afacere în localitatea natală.

Am avut dorinta de a aduce gustul prime burger, al caruia Franciza a avut succes incredibil într-un timp foarte scurt, în inima orașului nostru, la îndemâna tuturor”, a declarat Liviu.

Despre meniu si locatie 

Prime Burger se află deja în 13 locații în România iar ce a de a 14-a este la Botoșani, pe Bulevardul ”Mihai Eminescu”, lângă Biserica Roset,

Prime Burger Botoșani oferă 9 tipuri de burger, existând optiune pentru copii, vegani si optiune pentru vegetarieni.

De asemenea, în meniu există Hot Dog / salata/ aripioare de pui/ crispy strips de pui/ Nuggets de pui/ Fingers de pui, pentru toate existând și opțiunea de meniu XXL

Secretul pentru un burger cu adevărat delicios și autentic constă în alegerea ingredientelor potrivite și în tehnicile de preparare, iar Prime Burger vine și cu o varietate de 7 sosuri și cu o optiune condimentata 1 french fries style.

Clienții au posibilitatea de a servi mâncare într-o sală primitoare, unde vor putea savura și o cafea.

Pentru cei care nu au timp să se deplaseze la locație, Prime Burger oferă și livrări la domiciliu, doar printr-un apel la numărul 0743390390.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *